Er dag i fokus

Bröllop är en stor händelse i livet som vi gärna vill hjälpa er att föreviga. Därför vill vi som er bröllopsfotograf göra vårt yttersta för att er dag ska bli en dag att minnas.

Kreativitet är något vi har med oss för att göra era bilder det där speciella. Att tillsammans med er växla idéer och gå igenom vad ni önskar innan fotograferingen är en självklarhet!

Ni är välkomna att kontakta oss för pris och upplägg.

Kontakta oss

Debora & Anton

”Vi kan starkt rekommendera Jonas Swanberg som fotograf, i vårt fall bröllopsfotograf. Både innan och under bröllopet kände vi oss sedda, lugna och väl bemötta och fick ett jättefint resultat av bilder precis som vi ville ha dem.”

Bröllopsfotograf Vikbolandet

Johanna & Fredrik

”Alla bilderna är otroligt vackra och känslorna, naturen och kärleken fångas på ett magiskt sätt. De har också ett väldigt varmt bemötande gör sitt yttersta för att det ska bli så bra som möjligt.”

Christin & Simon

”Att anlita Jonas & Matilda som fotografer på vårat bröllop var det absolut bästa beslutet vi kunde ta. Så professionella och lugna, precis så man vill att det ska vara på ens stora dag i livet.”

Bröllopsfotograf Jonas & Matilda Swanberg

Vi vill skapa bilder som berör

Vad vore bättre än en fotografduo som själv vet hur det är att planera ett bröllop! Med över 10 års erfarenhet vill vi skapa bilder som berör, vare sig det är ett bröllop eller en vacker plats vi fotograferar. Det ska synas i allt från de små detaljerna till den stora helheten. Som er bröllopsfotograf vill vi se till att ni ska få en underbar dag. Att fotograferingen inte bara är något man prickar av på en att-göra-lista.

Vi vill att det ska vara Er stund den dagen, då Ni ägnar Er åt varandra!

Boka oss för bröllopsfotografering

Bröllopsvideo

Film är ett väldigt bra sätt att förmedla känslan över er bröllopsdag. Med hjälp av den så fångar man stämningen, skratt och rörelse på ett underbart vis. Ett perfekt komplement till bröllopsfotografierna!

Bröllopsberättelser

Bröllopsfotograf Östergötland

Sofie & Philip

Sommarbröllop i Kolmårds skogarna
Bli inspirerad
Bröllopsfoto Vadstena

Tom & Sofie

Bröllop i charmiga medeltida staden Vadstena
Bli inspirerad
Bröllop Söderköping

Sara & Magnus

Vårbröllop utanför Norrköping, Östergötland
Bli inspirerad
Bröllop Stens Hus Norrköping

Sebastian & Sofie

Färgrikt och rustikt höstbröllop vid Stens Hus, Norrköping
Bli inspirerad